Sponsorzaken

Voetbalvereniging S.C. Buitenboys heeft inmiddels 1300 leden, waarvan 1.000 Jeugdleden en heeft al vele jaren een mooie, professionele en sportieve uitstraling binnen Almere en omstreken.

Een sponsor is een onmisbare schakel voor een sportvereniging, dus ook bij S.C. Buitenboys. Sportsponsoring straalt daarnaast een maatschappelijke betrokkenheid uit en er komt een wisselwerking tot stand tussen het bedrijfsleven, de middenstand, de ZZP’er en S.C. Buitenboys. Verder is het natuurlijk van essentieel belang om financieel gezond te blijven, zeker voor het voortbestaan van de club.

Naast de positieve associatie, geeft sponsoring ook een perfecte invulling aan reclamedoelstellingen van bedrijven en biedt het een platform om te netwerken. Een goede reden om de vereniging te steunen en daarmee uw onderneming bij de mensen bekend te maken en onder de aandacht te houden.

Op het gebied van sportsponsoring is de laatste jaren veel veranderd. Sportsponsoring kan mooi bijdragen aan de ontwikkelingen welke onze vereniging doormaakt, maar daarvoor wilt u als sponsor uiteraard ook iets terug zien.

Als sportvereniging zijn wij blij met iedere vorm van sponsoring. Om deze reden hebben wij ervoor gekozen om verschillende sponsormogelijkheden aan te bieden. Dit biedt u de mogelijkheid om zelf te bepalen welke sponsorvorm het beste bij u past.

S.C. Buitenboys heeft een sponsorcommissie om deze wisselwerking tussen de behoeften van sponsor en voetbalvereniging op elkaar af te stemmen. Deze commissie bestaat uit 6 leden, die u en uw bedrijf graag van dienst zijn.

De sponsorcommissie bestaat uit:

Gino Speth: voorzitter sponsorcommissie
Rene van der A: relatiebeheer sponsoren
Richard Langeveld: bestuurlijk verantwoordelijk
Claudia Oosterhof: acquisitie en relatiebeheer sponsoren
Danielle Andriesma: acquisitie en relatiebeheer sponsoren
Chantal Faber: interne sponsoring

Wilt u meer informatie over de sponsormogelijkheden, dan nodigen wij u graag uit om contact op te nemen met onze sponsorcommissie. Dit kan via: sponsor@buitenboys.nl