•  

  Vanaf maandag 29 oktober gaat S.C. Buitenboys starten met Coerver coaching als onderdeel van onze voetbalschool. Een professionele, veilige en leuke leeromgeving voor al onze leden tot en met de O13.

   Wat is Coerver

  Coerver Coaching is een internationaal coachingsprogramma voor voetballers, dat gebaseerd is op de methode van Wiel Coerver. Het is in 1984 opgericht door Alfred Galustian en voormalig Chelsea speler Charlie Cooke.

  Coerver® Coaching is een internationale voetbalorganisatie,  inmiddels in ruim 50 landen actief. Een 33 jarig geëvolueerde trainingsmethode voor zowel spelers als trainers. Coerver® Coaching is de nummer 1 trainingsmethodiek die wereldwijd wordt gebruikt en door de FIFA is goedgekeurd.

   Waarom Coerver

  Buitenboys wil een kwaliteitsimpuls geven aan de trainingen en het voetbal.

  Met deze methode zullen alle kinderen zichtbaar verbeteren in hun voetbaltechniek en vaardigheden d.m.v. een leuk en uitdagend trainingsprogramma waardoor ze meer kunnen genieten van het leren voetballen, ongeacht het niveau.

  Tevens worden onze eigen trainers en hulpouders deskundig opgeleid en begeleid door Coerver.

   Hoe ziet het er praktisch uit

  Alle kinderen tot en met de O13 krijgen op maandag voetbaltraining van gediplomeerde Coerver trainers, begeleid door speciaal opgeleide stagiaires en Buitenboys trainers. Dit alles o.b.v. een Coerver coördinator.

  Het trainingsschema zal hiervoor iets worden aangepast.

  Op woensdag zal er o.b.v. de Coerver stagiaires, de Buitenboys trainers en eigen teamtrainers een wedstrijdgerichte training met spelvormen georganiseerd worden volgens het huidige trainingsschema.

   Al onze Buitenboys trainers, trainende ouders en selectie trainers zullen een opleiding krijgen door Coerver om met elkaar de oefenstof en trainingsmethodiek te kunnen aanleren.

   Wat heb je nodig om deel te nemen aan de training

  15 min. voor aanvang training aanwezig zijn
  Met je team verzamelen bij veld 1
  Bal en hesje mee