Onze kernwaarden

Voor ieder lid, op welk niveau dan ook en op welke leeftijd, moeten onze kernwaarden altijd terug te zien zijn tijdens de activiteiten binnen Buitenboys. Onze kernwaarden zijn passie, sportieve strijd en plezier.

Tijdens elke activiteit moet de omgeving zo vormgegeven zijn dat de leden plezier ervaren in dat wat zij doen. Bij Buitenboys hechten we ook veel waarde aan normen en waarden. Deze komen altijd terug, in alles wat we doen binnen en buiten het veld. Om die reden willen we strijd leveren op een sportieve manier. Want zonder strijd halen we onze doelen niet en één van die doelen is dat ze gehaald worden op een sportieve manier.

Ten slotte is passie één van de kernwaarde van Buitenboys. Een mooie uitspraak die veel gehoord is: “Als je het doet, doe het dan goed.” Dit geldt ook voor de leden van Buitenboys. Als er iets gedaan wordt, dan doen we dat met passie. Ook zorgt die passie ervoor dat er meer plezier ontstaat in het voetballen en dat er strijd ontstaat om het meeste eruit te halen voor ieder individu.