Externe Talentendag O8 t/m O12

Datum

S.C. Buitenboys organiseert een talentendag voor jongens en meisjes die van voetal houden en graag willen zien of zijn thuis horen in een selectieteam. Bij Buitenboys hebben we extra aandacht voor ontwikkeling van voetballers.

We hebben teams met andere spelers van jouw voetbal niveau en een trainer die je helpt met beter worden. Wij spelen op het hoogste niveau wedstrijden tegen gelijkwaardige teams. Bij S.C. Buitenboys werken we samen met topclubs als Almere City, AZ en Heerenveen. Hierdoor mogen onze jongens en meiden regelmatig stage lopen en hebben een meerdere jongens en meiden de overstap gemaakt naar een betaald voetbalclub.

Ben je geboren tussen 2013 en 2017 dan nodigen we jou graag uit om je talent te laten zien. Meld je aan via het onderstaande formulier!

Aanmeldformulier Talentendag SC Buitenboys 14 april 2024

SC Buitenboys houdt een talentendag voor voetballers die graag in de selectie bij een gediplomeerd en ervaren hoofdtrainer willen trainen en in een selectieteam met andere talenten wil voetballen en zodoende zich ontwikkelen tot toptalenten!

Meer
nieuws

MO15-1 gaat naar de jongens

De MO15-1 van s.c. Buitenboys gaat volgend seizoen in de hoofdklasse jongenscompetitie spelen. Onder leiding van oud-Oranje Leeuwin Carola van der Laan zoeken de meiden

Lees verder