Jeugdfonds Sport coördinator

Datum

Even voorstellen

Wie ben jij: Naoual Enasseri, moeder van 3 kinderen waarvan Zinaad Beneig in de JO13-4 speelt.

Hoe ben je vrijwilliger geworden: Via de Buitenboys enquête opgegeven.

Waarom wil je vrijwilliger zijn: Ik wil betrokken zijn bij de club waar m’n kind sport en een bijdrage leveren.

Wat is een sportfondscoördinator: Iemand die (nieuwe) leden helpt bij een aanvraag bij Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere betaalt de contributie voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor een sportclub. Ik help hen met de communicatie hierover met onze ledenadministratie en onze jeugdcoördinatoren, de procedure van de aanvraag en bemiddel bij problemen. En help deze leden met het krijgen van sportkleding.

Wat vind je er leuk aan: Ik vind het belangrijk dat ieder kind kan sporten en het is fijn dat ik ze verder kan helpen. Zodat ze niet hoeven te ervaren dat ze niet mee kunnen doen.

Waarvoor kunnen we je bereiken: Voor alle vragen rondom het Jeugdfonds Sport en knelpunten bij de aanvraag. Maar niet voor de aanvraag zelf die moet worden gedaan door een intermediair zoals een hulpverlener of een leerkracht.

Hoe kunnen we je bereiken: Via mijn Buitenboys mailadres sportfonds@buitenboys.nl of via 06-48144936

Voor meer informatie over het Sportfonds Jeugd & Cultuur in Almere: https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/almere/

Meer
nieuws

Contributie 24-25

Op 17 mei hebben wij een mail gestuurd met de factuur en betaallink voor de contributie 2024-2025. Door een technische fout bij Sportlink heeft deze

Lees verder