Meiden van Buitenboys laten zich zien

Datum

Het meidenvoetbal bij Buitenboys zit in de lift. Sinds een aantal jaar geven we de meiden van Buitenboys echt de aandacht die ze verdienen. Dat merken we inmiddels aan het niveau van onze teams, maar ook individueel maken de meiden enorme stappen. In de onderbouw spelen de meiden en jongens al gemengd en in de bovenbouw spelen steeds meer meiden in de jongens selecties. En dat werpt nu al zijn vruchten af.

Kyara en Fenna in actie bij Buitenboys

 

Kyara (links) en Fenna (rechts) in actie bij Buitenboys

Louise Hulscher van onze JO14-1 is voor twee jaar aangesloten voor de academie bij PEC Zwolle! Fenna Groot Roessink en Kyara Deitelzweig Senior zijn allebei door bij de Ajax academie. Kyara is daarnaast ook door bij de KNVB selectie O13.

De afgelopen maanden hebben Fenna en Kyara bij Ajax getraind met de beste meiden van het land. Beide Buitenboys JO13-1 speelsters hebben daarbij een hele goede indruk achter gelaten. Zelfs zo goed dat Ajax zowel Fenna als ook Kyara heel graag bij Ajax wilde houden. De komende weken zullen Fenna en Kyara bij Ajax blijven trainen.

Louise in actie bij Buitenboys

 

Louise in actie bij Buitenboys

Louise is afgelopen zomer aan de slag gegaan in de academie van PEC Zwolle. De zeer talentvolle middenveldster van de JO14-1 van Buitenboys traint dagelijks mee bij de KKD koploper. En heeft speciaal daarvoor in Zwolle een nieuwe school gevonden.

Senna in actie

 

Senna in actie

Senna Oosterhof is door naar de volgende ronde van de KNVB selectie voor meiden onder 14 jaar. Zij gaat binnenkort weer een stagedag bijwonen waarna er een voorlopige selectie bekend wordt gemaakt. Ook voor Senna is dit een geweldige kans en uitdaging. Het bewijst maar eens te meer dat de meiden van Buitenboys opvallen!

Buitenboys wenst Louise, Fenna, Kyara en Senna een hele mooie trainingsperiode toe bij de KNVB en de vrouwen topclubs in Nederland!

Wil je als meisje je ook verder ontwikkelen in het voetbal? Neem gewoon contact met ons op voor een proeftraining. We hebben plek voor meiden op elk niveau!

 

 

Meer
nieuws

Contributie 24-25

Op 17 mei hebben wij een mail gestuurd met de factuur en betaallink voor de contributie 2024-2025. Door een technische fout bij Sportlink heeft deze

Lees verder