Louise tekent contract bij PEC Zwolle

Datum

Louise Hulscher is een echt kind van Buitenboys. Als klein meisje al druk met voetbal bezig, knokte zij zich tussen de jongens selecties bij Buitenboys. Momenteel speelt zij met de JO14-1 in de 2e divisie. Vorig seizoen is zij gescout door PEC Zwolle!

Louise traint dagelijks met de O14 van PEC Zwolle. Speciaal daarvoor is zij van school veranderd. De dagen zijn lang. ’s Ochtends in de trein naar Zwolle om te trainen, daarna snel naar school om vervolgens weer in de trein terug naar Almere te stappen. Maar dat kost haar geen enkele moeite, want het is toch een droom die uitkomt.

Deze week mocht Louise haar jeugdcontract ondertekenen. Een officiëel moment waar ze als klein meisje al naar uitkeek. Helemaal klaar bij Buitenboys is Louise zeker niet. Omdat PEC Zwolle ervoor heeft gekozen om geen competitie te spelen met de o14, speelt Louise haar wedstrijden op zaterdag ‘gewoon’ met de JO14. En omdat voetballen haar lust en leven is, pakt ze zoveel mogelijk trainingen bij Buitenboys mee.

Louise had niet verwacht om nu al bij PEC aan het werk te gaan: “ze vonden me vast goed voetballen, ik had dit niet verwacht.”

Meidenafdeling

Het verhaal van Louise is een mooi voorbeeld van hoe Buitenboys omgaat met de meisjes en vrouwen die bij ons spelen. Het doel daarbij is altijd de persoonlijke ontwikkeling van een speler. Daarvoor wordt altijd gezocht naar de beste individuele oplossing. Dat kan zijn in een meidenteam, maar steeds vaker vinden de meiden hun weg naar de jongens selecties.

We spreken al niet meer van meiden of jongens, maar van voetballers. Met uiteindelijke doel dat veel meer meiden het voorbeeld van Louise gaan volgen.

Meer
nieuws

Contributie 24-25

Op 17 mei hebben wij een mail gestuurd met de factuur en betaallink voor de contributie 2024-2025. Door een technische fout bij Sportlink heeft deze

Lees verder