De Club van 50


Draag een steentje bij aan de ontwikkeling van S.C. Buitenboys en word Lid van de Club van 50
!

Wat is de Club van 50?
De Club van 50 is een initiatief van de sponsorcommissie van S.C. Buitenboys met als doel nog meer betrokkenheid bij onze vereniging te creëren en extra financiële middelen te genereren voor onze vereniging.
Wij hopen en denken dat er veel mensen zijn die S.C. Buitenboys een warm hart toedragen en financieel hun steentje bij willen dragen. Het totaalbedrag zal jaarlijks besteed worden aan bestedingsdoelen die buiten de begroting van de club liggen, maar wel zeer gewenst zijn.

Waar heeft de Club van 50 al voor gezorgd?
– Wij hebben bij S.C. Buitenboys een leuke speeltuin voor de kleinste voetballers en supporters.
– Hebben jullie het scorebord al gezien?
– Ook worden er heaters onder de veranda geplaatst.

Hoe word ik lid van de Club van 50?

Je kunt lid worden van de Club van 50 door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

Wat krijg jij als sponsor hiervoor terug?
Leden van de Club van 50 krijgen jaarlijks een uitnodiging voor De Club van 50 avond in de kantine met een hapje en een drankje. Ook een naamsvermelding op de website en via andere digitale kanalen van de club. Om onze Club van 50 leden prominent in beeld te brengen bij de bezoekers aan S.C. Buitenboys, hebben wij een mooie wand ingericht met duidelijke tegels. De tegels hangen op ooghoogte in ons clubhuis zodat deze goed zichtbaar zijn.

Wat zijn de kosten voor de Club van 50?
De bijdrage aan de Club van 50 bedraagt jaarlijks € 50,- en wordt per jaar gefactureerd.
Deelname is voor een kalenderjaar en wordt stilzwijgend verlengd. Opzegging van het lidmaatschap kan schriftelijk of per email, uiterlijk per 1 november.

Aanmelden voor de "Club van 50"

Na ontvangst van de inschrijving ontvangt u van ons een factuur met daarop betaalinstructies. Zodra de betaling bij ons binnen is zullen wij het bordje zo spoedig mogelijk plaatsen! 

Naam(Vereist)
Adres